Založ si blog

Kamarátstvo alebo? 3.časť

Mladí ľudia

Sebastián si prečítal správu, že Alex je v poriadku a išiel si s pokojným svedomím ľahnúť. Vo vnútri však bol dosť zmätený a nevedel, čo si o tom všetkom myslieť.
Hneď ako sa ráno zobudil,išiel sa osprchovať. Ako býva však u neho zvykom, najprv zapol počítač a nalogoval sa na sociálnu sieť. Samozrejme tam bola aj Alex, a opäť začali spolu písať. Dohodli sa, že by bolo dobre to vyriešiť a dohodnúť sa, čo s nimi ďalej. Hoci vedel, že Alex nechce žiadny vzťah, pretože sa na to necíti, nechápal ako je možné, že vždy, keď sú spolu, sa to stane.
Dohodli sa však, že to treba vyriešiť, pretože obaja boli dosť zmätení a nevedeli, čo robiť. Bastián prišiel k Alex ešte v ten istý deň, dúfajúc, že to konečne doriešia a budú mať v tom jasno. Obom však bolo jasné, že to nebude ľahké rozhodnutie ani pre jedného, keďže sa mali radi. Presne to sa aj stalo. Nikto z nich nechcel rozhodnúť. Bolo to pre oboch nesmierne ťažké, keďže im na sebe navzájom záležalo a nechceli jeden druhého stratiť. Alex navrhla tri možnosti: „Budeme normálni kamaráti a časom uvidíme, alebo sa už nebudeme stretávať(s čím ani jeden z nich nesúhlasil), alebo sa budeme tváriť, že sa nič nestalo.“ No ani jeden z nich nevedel rozhodnúť, a teda to zostalo na Sebastiánovi.
Nakoniec po veľmi dlhom premýšľaní dospeli k rozhodnutiu. Dohodli sa na riešení: „Keďže sa máme obaja radi, navrhujem, aby sme zostali kamaráti, a dali tomu voľný priebeh.“ Alex súhlasila. Ani ona nevyvracala možnosť, že v budúcnosti by sa mohla zaľúbiť. Hoci ako sama priznala, u nej to je veľmi dlhý a zložitý proces. Sama mu povedala: „Mne strašne dlho trvá, kým si priznám, že niekoho chcem. Až časom, keď som si úplne istá,že ozaj to tak cítim, tak si to priznám. No teraz bola veľmi zmätená, nechcela sa zaľúbiť, a to do nikoho. Mala za sebou ťažké obdobie a 3,5 ročný vzťah, ktorý pred pol rokom skončil. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo odmietala čokoľvek riešiť.
Keď mali problém vyriešený, Alex navrhla: „Nepustíme si nejaký film?“ Samozrejme, že Sebastián súhlasil. „A čo si pustíme?“ opýtal sa stále dosť neisto. Na výber mali z množstva filmov rôzneho druhu. Nakoniec si pozreli romantický film. Alex pomaly zaspávala v jeho náručí, no vôbec jej to neprekážalo. Však prečo by aj malo? Cítili sa spolu dobre.

Opäť slovenské (ne)cesty

25.02.2011

Keď som včera po dlhom čase cestoval domov južnou trasou cez Veľký Krtíš, nechcel som veriť vlastným zmyslom(či už očiam alebo vlastnej nervovej sústave). Nešiel som tadiaľto veľmi dlhý čas, nakoľko chodím po R1, ale včera som nemal na výber. Ale poviem vám, že bolo to naposledy. Neveril som tomu, že niekde ešte môžu existovať takéto cesty v 21.storočí, ale ako sa [...]

Internet alebo naživo?

23.02.2011

Internet sa začal používať nie tak dávno. No napriek tomu, že mám iba niečo vyše 20 rokov ešte si dobre pamätám na svoje detstvo bez internetu. Je smutné, že dnes – hoci som prežil detstvo bez internetu a do 15 rokov aj bez počítača – si neviem predstaviť existovať bez tejto širokej spleti „web stránok“. Internet mi pomáha najviac v škole, no [...]

Terorizmus v Rusku alebo rok plný krvi a sĺz?

23.02.2011

Výbuch na letisku v Moskve v januári opäť otvoril otázku, či sú bežní občania Ruskej federácie v bezpečí. Pre pripomenutie zahynulo pri ňom 35 ľudí a stovky sa zranili. Moskovské úrady označili výbuch za teroristický čin a ostro ho odsúdili. Podľa oficiálnych informácií za útokom stojí líder kaukazských povstalcov. Iným príkladom sú útoky na moskovské metro z [...]

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 10398x
Priemerná čítanosť článkov: 1733x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy